Escoda & Codina

Advocats i economistes

El bufet jurídic Escoda & Codina, Advocats-Economistes fou fundat al gener de l’any 2000 pels advocats Esther Escoda Manso i Joan Carles Codina Campaña.

Amb una dilatada trajectòria en l’assessorament jurídic integral, el despatx ha experimentat un procés de fort creixement que l’ha consolidat com un despatx especialitzat en el sector de la construcció de referència a l’àrea del Maresme i en fase d’expansió a Catalunya i Espanya. Prova d’això serà en breu l’obertura d’una nova seu del despatx a Mataró, tenint ja presència a d’altres punts geogràfics com ara Argentona, Canet de Mar i Sils.

L’equip humà del bufet està format per un cos administratiu i d’advocats amb una àmplia experiència en el sector immobiliari i de la construcció que aborden el fenomen constructiu des de les diferents àrees del dret:

Aquest equip humà exerceix l’advocacia amb vocació de servei, guardant una exquisida confidencialitat i discreció, practica l’assessorament proactiu, busca totes les solucions possibles a la problemàtica plantejada i avalua els costos i riscos de cadascuna d’elles perquè sigui el client qui decideixi.

El client del nostre despatx sap que té una mica més que un advocat al seu servei, té tot un despatx compromès amb la seva causa. En altres paraules, no treballem d’advocats: SOM ADVOCATS.